Trabzonspor'da sıkıntının adı : Golcü!

Trabzonspor Antalyaspor ile berabere kalırken yaşanan gol sıkıntısı tekrar dikkat çekti.

Trabzonspor'da sıkıntının adı : Golcü!

Trabzonspor'da bu sezon yaşanan gol problemi Antalyaspor maçında da kendini gösterdi.

1-1 berabere kalınan Antalyaspor maçında bordo mavililer maç boyunca üstün taraf olmasına rağmen net bir golcüsünün olmamasının kurbanı oldu. Yakalanan fırsatlar gole çevrilemezken kenardan gelen ortalarda da ceza sahasında etkili bir ismin olmaması Trabzonspor'u büyük bir zorluğa soktu.

Djaniny'nin etkisiz performansı taraftarı çileden çıkarmaya yeterken gol atmakta zorluk çeken Fırtına, eleştirilen isimlerden olan Afobe'nin son dakikada attığı golle 1 puanı kurtarabildi.

Taraftarlar da sosyal medyada hem Sörloth'u andı hem de başkan Ahmet Ağaoğlu'na çağrıda bulunarak golcü transferinin bir an önce bitmesini istedi.

ETKİSİZ ELEMANLAR

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı iki forvet Djaniny ve Afobe toplamda 5 gol atabildi. Afobe 4 kez ağları havalandırırken Djaniny ise 1 gol atabildi.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
77 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor