Trabzonspor'da şampiyonluk rekorla geliyor

Trabzonspor tarihi bir şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Trabzonspor'da şampiyonluk rekorla geliyor

Yukatel Kayserispor'u sahasında 3-2 yenen Trabzonspor zirvede en yakın takipçisiyle farkı maç fazlasıyla 17'ye çıkardı. Bu tarihte bugüne kadar görülmemiş bir fark. Fırtına ayrıca Süper Lig'de 19 haftadır liderlik koltuğunda oturuyor. Bu başarıyı en son 1980-81 sezonunda 22 hafta ile yakalayan Karadeniz ekibi, ikinci ile aradaki puan farkı nedeniyle bu rekorunu da daha ileriye taşımayı şimdiden garantilemiş durumda.

1994-96'DAN SONRA EN UZUN SERİ

Trabzonspor ayrıca Kayserispor karşısında aldığı galibiyetle birlikte iç sahada da yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı. Bu sezon Şenol Güneş Stadı'nda oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen bordo-mavili ekip geçtiğimiz sezondan itibaren 20 haftadır (355 gün) evinde kaybetmiyor. Söz konusu karşılaşmalarda 14 galibiyet ve 6 beraberlik elde edildi. Fırtına en son 1994-96 yılları arasında oynadığı 28 iç saha maçında yenilgi yaşamamıştı. Abdullah Avcı ve öğrencileri bu rekoru da geliştirmeye aday.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor