Trabzonspor'da sakatlık kabusu bitmedi

Trabzonspor bu sezon sakatlıklardan çok çekti. Son olarak Peres sezonu kapattı.

Trabzonspor'da sakatlık kabusu bitmedi

Şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor 'la ilgili olarak 2021-2022 sezonunda akılda kalanlardan biri de yaşanılan sakatlıklar oldu. Bağları kopan sol kanat Gervinho ile stoper Edgar sezonu kapattı. İki oyuncunun da sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla sonlandırılırken Gervinho ile yeni anlaşma yapıldı.

Diz altında çatlak olan stoper Vitor Hugo 1 aydan fazla süre oynayamadı. Sezon başında Dorukhan, ikinci yarının başında ise Marek Hamsik sakatlıkları nedeniyle uzun süre oynayamadı. Sakatlıkları nedeneiyle Djaniny ve Nwakaeme 7'şer maç kaçırdı.

Ve son olarak Bordo-Mavililere bir kötü haber de sağ bek Bruno Peres'ten geldi.

Adana Demir maçında ilk kez gol sevinci yaşayan Brezilyalı oyuncu sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Aşil tendonunda yırtık olduğu tespit edilen Peres'in geri dönüşünün 3-4 ayı bulabileceği bildirildi. Önemli oyuncularının şok sakatlıklarıyla sarsılan Bordo-Mavililer yine de yarışı en önde götürmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler