Trabzonspor'da Ribery'den sonra şimdi de Yaya Toure iddiası!

Trabzonspor'un Machester City'li futbolcu Yaya Toure'yi renklerine bağlamayı düşündüğü iddiaları konuşuluyor.

Trabzonspor'da Ribery'den sonra şimdi de Yaya Toure iddiası!

Trabzonspor'un son günlerde yakaladığı çıkışın ardından transfer iddiaları da peş peşe ortaya atılmaya başladı. Bordo mavili yönetim gündemimizde transfer yok ifadelerini kullansa da basında her gün yeni isimler gündeme getiriliyor.

Bu kez bordo mavililer için Yaya Toure iddiası ortaya atıldı. Fotomaç gazetesinin iddiasına göre Trabzonspor Toure ile ilgileniyor.


İşte o haber;

Bayern Münih'in dünyaca ünlü orta sahası Ribery, Kayserispor'un 24 yaşındaki orta sahası Deniz Türüç gibi isimlerle ilgilenen bordo-mavililerin listesinde Yaya Toure'nin de olduğu da iddia edildi. Machester City forması giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu bu sezon üst düzey bir performans ortaya koyamadı. City forması ile ligde 17 maça çıkan ve 4 gol kaydeden Toure, İngiltere Kupası'nda da 3 maçta 2 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. Fildişi Sahilli oyuncu takımı ile Şampiyonlar Ligi'nde de sadece 1 asist yaparak takımına katkı sağladı. 33 yaşındaki Toure'nin Manchester City ile sözleşmesi bu sezon sona erecek. Manchester City ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan dünyaca ünlü yıldız transferi halinde Trabzonspor'a bedavaya gelebilir. 






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor