Trabzonspor'da puan kayıpları arttı

Trabzonspor son 7 haftada sadece 9 puan toplayabildi.

Trabzonspor'da puan kayıpları arttı

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından 17 maçta 9 puan kaybeden bordo-mavililer, son 7 maçta 12 puan yitirerek zirve yarışında geriye düştü

Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Hes Kablo Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un son haftalarda puan kayıpları arttı.

Ligin ilk 8 haftasında aldığı kötü sonuçların ardından göreve getirdiği teknik direktör Abdullah Avcı ile çıkışa geçerek zirve yarışı içine giren bordo-mavililer, son haftalarda ise düşüş yaşadı.

Ligde Abdullah Avcı yönetiminde ilk 17 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 9 puan yitiren Karadeniz ekibi, son 7 haftada ise 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 12 puan kaybetti.

7 hafta 9 puan alabildi

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile 7 maçlık galibiyet serisi yakaladıktan sonra bu başarılı periyodu aradı.

Ligin 19. ile 25. haftaları arasında yakaladığı seri ile 7 maçta 21 puan toplayan bordo-mavili takım, daha sonraki 7 haftada ise 9 puan elde edebildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor