Trabzonspor'da planlananlar hayata geçiyor

Gençağa Meriç, herşeyi UEFA'nın talimatlarına göre yaptıklarını söyledi

Trabzonspor'da planlananlar hayata geçiyor
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Bursaspor ile oynadıkları hazırlık maçında, kadrolarına kattıkları futbolcuların kalitelerini gösterdiğini söyledi.

Meriç,  yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında takımdaki eksiklikleri gözlemlediklerini belirtti.

Bu doğrultuda sağ kanada oyuncu transferi konusunda görüşmelerde bulunduklarını, istedikleri kalitede oyuncuları kulübün şartları doğrultusunda olması halinde transfer edeceklerini anlatan Meriç, Dinamo Zagrebli El Arbi Hillel Soudani ile Rosenborg'dan Jonas Svensson'un da aralarında bulunduğu futbolcularla görüşme halinde olduklarını anlattı.

Yeni bir takım kurduklarını ifade eden Meriç, "Şu anda takım olarak tam uyum içinde değiliz. Ancak alınan oyuncular 'biz iyi oyuncuyuz, kalitemiz bu' dediler.  İyi, sahada mücadele eden bir takım olduğunu herkes gördü." dedi.

"Kasımpaşa maçı öncesi iyi oldu"

Meriç, Macaristan kampında oynadıkları 6 hazırlık maçından galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Bursaspor yenilgisi bir bakıma takıma Kasımpaşa maçı öncesi uyarı açısından aslında iyi oldu. Kasımpaşa maçına oyuncular daha dikkatli çıkacaklardır. Lige galibiyetle başlamak önemli. Yeni bir heyecanla başlayacağımız yeni sezona galibiyetle girmek istiyoruz." diye konuştu.

Transferde yoğun bir çalışma gösterdiklerini kaydeden Meriç, şöyle devam etti:

"Taraftarlar, çok iyi mücadele eden bir takım izleyecekler. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni sezondan umutluyuz. Taraftarları mutlu edecek bir sezon geçirmek istiyoruz. Şu anda eksikliklerimiz olabilir ama lig başladığında çok daha iyi bir Trabzonspor olacak. Taraftarımızın sabrına ihtiyacımız var. Onların desteğiyle başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz."

- "Planladıklarımızı yapıyoruz"

Meriç, transferler gerçekleşirken UEFA ile yaptıkları bütçe disiplini doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti.

Bu konuda bir sıkıntı yaşamadıklarını aktaran Meriç, "Kulübün gelirlerini daha da yukarıya çıkarmak için gayret gösteriyoruz. Yeni stadımız, loca, kombine ve diğer projelerle gelirlerimizi arttıracağız. Bu hafta loca satışlarına başlayacağız. Planladıklarımızı yapıyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler