Trabzonspor'da Pereira imza attı

Trabzonspor'da Pereira için imza töreni.

Trabzonspor'da Pereira imza attı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da başarılı oyuncu Joao pereira için imza töreni düzenlendi.

"1 YIL DAHA ANLAŞTIK"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun imza törenindeki açıklamaları şöyle; 

"Joao Pereira'nın sözleşmesi sona eriyordu, kendisiyle 1 yıl daha anlaştık. Yüksek aidiyeti var. Trabzon'u, Trabzonspor'u benimsemiş, önemli bir oyuncumuz. Joao Pereira ile kısa süren bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi futbolu Trabzonspor'da noktalamayı arzu ettiğini belirtti. Ücret konusunda kendisi bizi hiç üzmedi. Her iki tarafı da mutlu edecek bir sözleşmeye imza attık."

Trabzonspor'da Pereira imza attı

AĞAOĞLU'NDAN ESPRİLİ YAKLAŞIM

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu tecrübeli futbolcu ile ilgili, "Joao'nun 1 Lira'sı diğer oyuncuların 10 Lira'sı. Finansal konularda Pereira'ya çok güvendiğimiz için, herhalde futbolu bıraktıktan sonra kulüpte CFO olarak görev alacak, kulübün kasasını ona emanet edeceğiz" şeklinde esprili bir yaklaşımda bulundu.

Ağaoğlu ayrıca, "8 tane final maçımız var. Bu şehir insanlarının bir hayali var. İnşallah o hayali gerçekleştiren insanlar olarak mücadele ederiz" diye görüş bildirdi.

Trabzonspor'da Pereira imza attı

"SÖZ VERİYORUM"

36 yaşındaki sağ bek Pereira ise sözleşme uzatmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Başkanımıza, yönetime ve tüm Trabzonsporlulara bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum. İlk sözleşmeyi imzaladığımda 3.5 yıl, hatta daha fazla kalacağımı hiç düşünmemiştim. Her zaman en iyisini göstermeye çalıştım. Takımımız yıllarca her sene daha iyisini yapmaya çalışıyor. Bu sene tarih yazmaya yakınız. 8 final maçımız var. Kalan 8 final maçında başarılı olursak, yıllardır hak ettiğimiz yere ulaşacağımızı düşünüyorum. Kupa sözü veremem ama her zaman Trabzonspor'un bir parçası olacağıma ve mücadele edeceğime söz veriyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler