Trabzonspor'da Özer Hurmacı gerçekleri

Özer Hurmacı transfer olursa Trabzonspor bonservis bedeli alacak mı ?

Trabzonspor'da Özer Hurmacı gerçekleri
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da sözleşmesi fesh edildiği iddia edilen Özer ile ilgili gerçeklerin farklı olduğu ortaya çıktı.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın göreve gelmesiyle birlikte gözden çıkarılan ve kulüp bulması söylenen Özer’in sözleşmesi resmen fesih edilmedi.

Özer ile görüşmeleri yapan başkan yardımcısı Gençağa Meriç, tecrübeli futbolcu ile gitmesi konusunda prensipte anlaşmaya vardı. Anlaşma şartları protokole dökülürken şuana kadar resmi işlem yapılmadı. Özer HurmacıTrabzonspor'u TFF'ye şikayet ederek alacaklarının büyük bölümünü tahsil etti. Ancak Özer kulüpte  bu alacaklarının dışında ki alacaklarından vazgeçmek koşuluyla ikna edildi.

Trabzonspor’dan 500 Bin TL civarında  2 aylık alacağı kalan Özer, bu paradan vazgeçti. Yönetim Özer ile anlaşacak, kulüp bulunması halinde ise Özer’in gideceği kulüpten bir başka kulübe transferinden ise yüzde 25'lik bir pay isteyecek.

Öte yandan Özer’in Alman ekiplerinden Herta Berlin ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor