"Trabzonspor'da oynamak isterim!"

Süper Lig'in dikkat çeken yıldızından Trabzonspor açıklaması

"Trabzonspor'da oynamak isterim!"
Transfer döneminde ismi sık sık büyük takımlarla anılan Kasımpaşa'da forma giyen Adem Büyük, Radyospor'a konuştu. Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Adem Büyük, Trabzonspor'da oynamak istediğini söyledi.

İşte Adem'in açıklamaları;

'Türkiye Kupasını kazanmak istiyoruz' "

"Şu anda ligde pek hedefimiz olmadığı gözüküyor. Birinci önceliğimiz kupa. Konyaspor karşılaşmasında istediğimizi almadık fakat son 4 dakikada 3 gol attık ve maçı çevirdik. Bunu biz defalarca yaptık ve yine yaptık. Türkiye Kupasında final oyamak istiyoruz, bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Final oynayıp, Türkiye Kupasını kazanmak istiyoruz"

'Rıza hocanın oyun sistemi bize uymadı'

"Kasımpaşa takımında sezona Rıza hocayla başladık. Rıza hocanın sistemi bize uygun olan bir sistem değildi. Yönetim ve Rıza hocanın arasında bazı şeyler yaşandı bu olan şeyler bizi ilgilendirmiyor. Daha sonra göreve Kemal hoca geldi. Kemal hoca takıma katkı sağladı, takım aynı takım fakat Kemal hoca biz de olan yeteneği ve özgüveni tekrardan göstermemize yardımcı oldu. Kemal hoca futbolcularla çok samimi, oynayan oynamayan her futbolcuyla ilgileniyor. Futbolcunun dilinden anlayan birisi"

'Dünya Kupasında olmak istiyorum'

"Milli Takım bambaşka bir şey, o formayı giydiğiniz zaman tüyleriniz diken diken oluyor. Kısa bir dönem Ay-Yıldızlı formayı terlettim. Kısa sürmesinin nedeni; benim de hatalarım oldu fakat kısa süreli sık sık sakatlık yaşamam oldu. Bunlar performansımı etkiledi. Tekrar A Milli Takımda olmak istiyorum. Bu sene olur, bu sene olmazsa önümüzde Dünya Kupası var, orada olmak istiyorum performansımı artırmam gerektiğinin de farkındayım"

'Büyük takımlarda oynamak isterim'

"Bundan önceki yıllarda transfer dedikoduları çıktı. Görüştüğümüz takımlar oldu. Bu konuda sözleşmem devam ettiği için kulübüme ben topu atıyorum. Belli noktada kulüpler anlaşamadığı için transferim olmamış olabilir. Bu sezon çok iyi geçmese de iyi geçiyor. Ben de futbolcuyum ve büyük takımlarda oynamak istiyorum. Yani bu benim doğal hakkım. Büyük takımlar olmasa da Kasımpaşa da çok mutluyum, Kasımpaşa bana sahip çıktı. Onlar bana değer verdi ve bana bu değeri hissettirdi. Onları mahcup etmemek için mücadele ediyorum. Olursa büyük takımlardan talipler kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda transfer olmak isterim, daha sonrada kariyerimi Kasımpaşa'da sonlandırmak isterim"

'Trabzonspor büyük camia, oynamak isterim'

"Bundan önceki transfer dönemlerinde ismim sıklıkla Trabzonspor ile anıldı. Trabzonspor'da oynamak isterim, sonuçta büyük bir camia. Artvin Hopalıyım, ailem orada, her şeyim orada. Burada iş sadece ben de bitmiyor. Sözleşmem devam ediyor ve burada benden önce kulübümle görüşülmesi lazım. Sözleşmeniz devam ediyorsa, ilk kulüple görüşülmesi gerekiyor çünkü ipler onların elinde en uygun olanda bunu yapmak.

'Sevilen oyuncuyum, beni göndermek istemiyorlar'

"Transfer döneminde transfer gerçekleşmiyorsa çok fazla zorlamanın anlamı yok. Bir sezon sonra transfer yapmak için performansınız üstüne çıkmanız lazım. Kasımpaşa'da çok sevilen bir oyuncu olduğumdan dolayı, beni çok göndermek istemiyorlar. Ben Kasımpaşa'yı çok seviyorum, onlar beni çok seviyor. Sonucu bekleyip göreceğiz"

'En büyük etken Beşiktaş'

"Beşiktaş altyapısını kısa bir sürede tamamladım. Çünkü artık bir yerden başlamak gerektiğini düşünüyordum. Kiralık olarak Sebatspor'a sonra bonservisimi alarak Manisaspor'a gittim. Oraları görmek gerekiyor, dibe vurup başarıyı yakalamak lazım! Ben de bunu yaşadığımı düşünüyorum, buralara gelmemde en büyük etken Beşiktaş'tır, o patenti almak çok önemli"

'Keşkelerim var'

"Futbol hayatımda keşkelerim var. Futbol hayatım boyunca çok fevri davranışlar sergiledim. Çok erken Süper Lig'de oynayabilirdim. Bu konuda keşke yapmasaydım, diyorum. Futbolda dün yok, bugün var ve yarına bakmak lazım"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler