Trabzonspor'da operasyon zirvesi

Çalımbay ile yönetim görüş alışverişi yaptı

Trabzonspor'da operasyon zirvesi
Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay,  Başkan Muharrem Usta ve asbaşkan Ahmet Çubukçu, devre arasında belirlenecek yol haritasını belirlemek için beklenen zirveyi gerçekleştirdi.

Trabzonspor’da beklenen zirvenin dün gerçekleştiği öğrenildi. Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bir araya gelerek devre arasındaki operasyon için görüş alış-verişinde bulunduğu öğrenildi. Takımda bir operasyon düşünen deneyimli hocanın, “Mutsuz oyuncular var. Bu sadece oynamamaktan kaynaklanan mutsuzluk değil. Eğer gerekli hamleleri yapmazsak ikinci yarıda takımın moral-motivasyonuna olumsuz yansır” şeklindeki düşüncelerini paylaştığı öğrenildi.

Hubocan kilit oyuncu
Başkan Usta ve Çubukçu’nun da hocalarına tam destek verdiği gelen haberler arasında. Usta’nın, “Vereceğin her kararın arkasındayız. Ne yapılması gerekiyorsa yaparız. Yeter ki ikinci yarıda hem sportif hem de psikolojik olarak başka sorunlar yaşamayalım” yanıtını verdiği belirtildi. Bu arada stoper konusu da masadaydı. Hubocan’ın performansını bekleme kararı alan Karadeniz ekibinin kurmayları, “Eğer beklentilerimize karşılık bulamazsak başka takviye yaparız. Ancak beklentiye yanıt verirse sorun kalmaz” fikrinde birleştiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler