Trabzonspor'da Onur'a tam destek

Onur'a hem teknik heyet hem de yönetim destek oldu

Trabzonspor'da Onur'a tam destek

Göztepe'ye 2-1 yenilen Trabzonspor'da Onur 28. dakikada yediği hatalı gol sonrası taraftarların tepkisini çekmişti. Onur'a başta teknik direktör Ünal Karaman ve yönetim sahip çıktı. Milli eldiven ile sık sık görüşen 52 yaşındaki hocanın "Bu durum futbolda var. Sen bu takımın vazgeçilmezisin" dediği belirtildi.

94 maçta oynayamadı
Sağ ve sol dizinden birçok kez ciddi operasyon geçiren kaptan Onur, risk alarak futbol kariyerini sürdürmeye çalışıyor. Milli futbolcunun, 2011'de sağ diz ön çapraz bağları ve 2014'te ise sol diz ön çapraz bağları kopmuştu. 30 yaşındaki eldiven 2010'dan bu yana geçirdiği sakatlıklar nedeniyle tam 94 maç kaçırdı.

Güneş'i takip ediyor
Şenol Güneş'in ardından Trabzonspor'un kalesini en uzun süreli koruyan isim olan Onur, 11 yıldır Karadeniz ekibinde forma giyiyor. Ligde en sadık oyuncular sıralamasında F.Bahçeli Volkan (16 yıl) ve Başakşehirli Mahmut Tekdemir'in (12 yıl) ardından 3. sırada..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler