Trabzonspor'da 7 Eksik, Nwakaeme idmanlara başladı. 1 Kasım 2018

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu idmanlara başladı. 1 Kasım 2018

Trabzonspor'da 7 Eksik, Nwakaeme idmanlara başladı. 1 Kasım 2018

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarına 7 eksikle başlarken, Nwakaeme ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Trabzonspor, Bugsaşspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından 4 Kasım Pazar günü konuk edeceği Bursaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana tedavileri süren Hosseini, Hugo Rodallega ve Yusuf katılmazken, kaleci Onur, Abdülkadir Parmak, Kucka ve Semih ise salonda çalıştı. Uzun süredir sakatlığı bulunan Mustafa Akbaş’a ise özel bir antrenman programı uygulandı. Anthony Nwakaeme'nin takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi.

Bugsaşspor maçında forma giyen oyuncular koşu yaparken diğer oyuncular ise kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor