Trabzonspor'da Nwakaeme ve Hüseyin döndü. 28 Nisan 2022

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor, 35'inci haftada oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor'da Nwakaeme ve Hüseyin döndü. 28 Nisan 2022

Trabzonspor, Süper Lig'in 35'inci haftasında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçı hazırlıklarına bugün yapılan idmanla devam etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün saat 16.30’da antrenman yapan bordo-mavili takım, dinamik ısınma, koordinasyon, 5’e 2 ve rondo çalışmaları gerçekleştirdi. Çift kale maç ile tamamlanan antrenmanda, dün izinli olan Marek Hamsik, Andreas Cornelius ve Stefano Denswil de çalışma yaptı.

NWAKAEME VE HÜSEYİN DÖNDÜ

Sakatlıkları nedeniyle tedavi gören ve bir süredir idmanlara çıkmayan Anthony Nwakaeme ile Hüseyin Türkmen bugünkü antrenmana katılarak takımdan ayrı düz koşu yaptı. Aşil tendonundaki yırtılma nedeniyle ameliyat olan Bruno Peres idmanda bulunmazken, sakatlığı süren Anders Trondsen de tesislerde tedavisini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor