Trabzonspor'da Novak görüşme odasına

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları önümüzdeki haftadan itibaren hız kazanıyor.

Trabzonspor'da Novak görüşme odasına

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun "Dört oyuncuyla protokol imzaladık ve kadro iskeletini korumak istiyoruz" sözlerinden sonra gözler transfer çalışmalarına çevrildi.

Yönetimin önümüzdeki hafta sözleşmesi bitecek futbolcularla görüşmelere başlayacağı ve ilk olarak Novak ile masaya oturulacağı öğrenildi. Konyaspor maçı sonrası "Trabzonspor ile önümüzdeki yıllarda şampiyonluk mücadelesi vermeye devam edeceğiz" açıklaması yaparak kalmaya sıcak baktığını gösteren 30 yaşındaki sol beke yönetim yeni sözleşme şartlarını sunacak.

Çekyalı savunmacıyı bırakmaya niyeti olmayan Karadeniz devinin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi. Bu sezon 860 bin euro garanti ücret ödenen 1.84 boyundaki futbolcuya yeni sözleşmede 1.3 milyon teklif edileceği ileri sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler