Trabzonspor'da Milli Oyuncu Sayısı Arttı!

Trabzonspor'da, 11 oyuncu milli takım kamplarında yer alıyor.

Trabzonspor'da Milli Oyuncu Sayısı Arttı!
Trabzonspor'da 11 Milli Oyuncu!
Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümünde 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlikle başarılı bir performans ortaya koyan Trabzonspor'da, 11 oyuncu milli takım kamplarında yer alıyor.
 
Bordo-mavili takımda, kaleci  Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu ile ara transfer döneminde  Beşiktaş'tan gelen  Olcay Şahan, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası  Avrupa Elemeleri'nde  Finlandiya ve ardından da  Moldova ile oynayacağı özel maçın aday kadrosunda yer aldı.
 
Genç kaleci Uğurcan Çakır ile attığı goller ve ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken  Yusuf Yazıcı ümit milli, Abdülkadir Ömür de 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın kampına davet edildi.
 
Kaleci Esteban Alvaroda Kosta Rika, Emmanuel Mas Ajrantin, Ogenyi Onazi  Nijerya, Jan Durica ve Matus Bero da  Slovakya'nın başarısı için ter dökecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor