Trabzonspor'da milli ara onlara yaradı

Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi 5 futbolcu geri dönüyor.

Trabzonspor'da milli ara onlara yaradı

Trabzonspor'da cezaları biten Vitor Hugo ve Hüseyin ile iyileşmesi beklenen Dorukhan, Abdulkadir Parmak ve Koita’nın dev karşılaşmaya yetişecekleri ifade edildi.

Trabzonspor ’da Milli ara sonrası evinde karşılaşacağı Fenerbahçe maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncular takıma geri dönüyor. Bordo-Mavililer, lider karşısına zirve hedefiyle maça tam kadro çıkmayı planlıyor. Milli aranın ardından Süper Lig ’in 9’uncu haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başlayacak. İlk 8 haftayı namağlup zirvenin bir puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Bordo-Mavililer, Milli ara dönüşü lider Fenerbahçe’yi sahasında mağlup ederek zirve koltuğunu ele geçirmeyi hedefliyor.

Gözler Koita’da

Karadeniz ekibinde kart cezası nedeniyle Yukatel Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyen stoper oyuncuları Hüseyin Türkmen ile Vitor Hugo, bu maçla birlikte takıma geri dönecek. Aynı zamanda sakatlıkları bulunan Dorukhan, Abdulkadir Parmak ile Koita’nın da Milli arada tedavilerinin tamamlanıp takıma dahil olması bekleniyor. Bordo-Mavililer, lider karşısına zirve hedefiyle tam kadro çıkmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler