Trabzonspor'da Mas'ı ikna turları!

Mas'ı ikna etmek için çaba sarfediliyor

Trabzonspor'da Mas'ı ikna turları!

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Arjantin ekibi San Lorenzo'dan transfer ettiği Emmanuel Mas'ın takımdan ayrılma isteğini iletmesinin ardından bordo-mavili yönetim Arjantinli futbolcunun takımda kalması için ikna etmeye çalışıyor. 

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Arjantin ekibi San Lorenzo'dan transfer ettiği Emmanuel Mas, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini iletmesinin ardından bordo-mavili yönetim oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Mas’ın ayrılması halinde sol bek mevkiine yeni bir oyuncu bakmak zorunda kalacak olan Karadeniz ekibi, ailesi ve kariyeri için Arjantin’e dönmek isteyen oyuncuyla son kez görüşerek ikna etmeye çalışacak. Tecrübeli oyuncudan memnun oldukları ve kararını tekrar gözden geçirmesini isteyecek olan bordo-mavili yönetim, söz konusu transferde herhangi bir pürüz çıkması halinde ise iyi bir profesyonellik duruşu sergileyeceğine olan inancını da Mas’a iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor