Trabzonspor'da Mas'a vize çıkmadı

Geçtiğimiz sezon devre arasında Trabzonspor'a gelen ve ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Emmanuel Mas'ın talipleri artıyor.

Trabzonspor'da Mas'a vize çıkmadı
San Lorenzo kulübünden Trabzonspor'a transfer olan Mas için Avrupa'dan transfer teklifleri var. Bordo mavili takıma gelmeden önce düzenli olarak Arjantin Milli Takımına çağrılan başarılı sol bek, milli takım havuzundan uzak kalacağı için oynayabileceği bir kulübe gitmek istediğini yönetime iletti.

Mas'ın bu talebi üzerine hem teknik heyet hem de yönetim harekete geçti. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Arjantinli oyuncu ile görüşürken, "Gelen teklifler var ancak seni satmayı düşünmüyoruz. Sen Trabzonspor'dan da milli takıma seçildin" ifadelerini kullandı. 

Rıza Çalımbay'da oyuncusuyla birebir görüşürken milli takıma seçilmesinin tek yolunun düzenli olarak forma giymesi olduğunu belirtirken, "Bu takımda performansını ne kadar yükseltirsen o kadar forma şansı yakalarsın" şeklinde konuştuğu ifade edildi. 

Diğer yandan ilk yarının son haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan oyuncularına uyarı geldi. 

Yakaladıkları çıkışı Karabük'te de sürdürmeleri gerektiğini ifade eden tecrübeli teknik adam rakibin ligde bulunduğu sıralamayı asla dikkate almadan, mücadeleye konsantre olarak sahadan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor