Trabzonspor'da Marek Hamsik imzayı attı

Marek Hamsik için imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor'da Marek Hamsik imzayı attı

Trabzonspor’da yeni transfer Marek Hamsik, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla düzenlenen imza töreninde kendisini bordo mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

FUTBOL OYNAMA ARZUSU

Törende ilk olarak konuşan Ağaoğlu “Ailemize yeni katılan değerli oyuncumuz Marek Hamsik’in imza törenindeyiz. Ailemize hoş geldin Marek. Hocamızın kadroda görmek istediği bir oyuncuydu. Transfer süreci sıkıntılı geçmedi. Kendisi futbol oynamak isteyen, başarıyı hedefleyen ve Napoli’de yaşadığı süreci yaşayabileceği bir takıma gitmek istiyordu. Kendisi bizim eski oyuncumuz Kucka’dan detaylı bilgi edindi. Değerli menajeri Juraj da kendisi Türkiye’yi çok yakından tanıyan babası da bu ülkede antrenör olarak hizmet etmiş bir beyefendi. O da Marek’i bilgilendirdi. Sadece futbol oynamayı düşündüğü için bu süreç bizim için zor olamadı. Ailemize katıldı, hoş geldin diyoruz. Önemli bir oyuncuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisi de farkında büyük bir aileye katıldığını söyledi. Trabzonspor yapı itibariyle Süper Lig’deki diğer kulüplerden daha farklı özellikler sahip bir kulüp. Bu süreçte bize yardımcı olan eşi ve menajerine teşekkür ediyoruz. Futbolcularımız bizim için değerli onların eşleri en değerlilerimiz. Burası bir aile. “ ifadelerini kullandı

Trabzonspor'da Marek Hamsik imzayı attı

NAPOLİ'YE BENZETTİ

Marek Hamsik ise “ Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Trabzonspor transfer sürecinde çok dürsüt bir süreç ilerletti. Gayet açık ve net ilerledi. Benim için de en doğru olan buydu. Avrupa Şampiyonasına katıldığımda kafamın sadece oraya odaklanmasını, sonrasında Trabzonspor’a nasıl katkılı olacağımı düşünmem gerekiyordu. Dolayısıyla bu transfer süreci benim için çok hızlı gerçekleşti. İstediğim gibi dürüst şekilde gerçekleşti. Umuyorum birlikte harika bir sezon geçireceğiz. Buraya geldiğim andan itibaren Napoli’deki gibi insanların futbola olan tutuklularını görme fırsatı buldum. Aslında futbol da tam olarak budur. Taraftarların tezahüratlarını duyabilmektir. Burada bunu yaşayacağıma eminim. Stadyumda bu tezahüratları duymak için sabırsızım.” dedi.

HAMSİK'E 5 BİN FORMA

Törenin sonunda Başkan Ağaoğlu klasikleşen yeni transferlere forma satışı işlemini de es geçmedi. Ağaoğlu, Hamsik’e 5 bin forma satışı yaparken eğlenceli dakikalar yaşandı.

İşte o anlarda geçen diyaloglar;
Ağaoğlu
: Zor bir süreçten geçiyoruz ekonomik olarak. Kendisi de bunun farkında. Dünya ekonomisini etkiliyor. Geçtiğimiz yıl içinde taraftarlardan uzak, katkılarının olmadığı, futbolun sabit gelirlerinin düşüş gösterdiği bir süreç geçirdik. Çok ciddi finansal kayba uğradık. Elimizdeki tek ürün TS Club’ın forma satışları. Kendisinden önceki 3 transfere 5’er binden 15 bin forma sattık. Kendisi de 5 bin forma alacaktır.

Hamsik: Çok forma isteyen arkadaşlarım oluyor, ben de formayı almaktan memnun olurum. Sizin bu yıl satış hedefiniz nedir?

Ağaoğlu: Bizim hedefimiz 300 bin satış. Ama hepsini kendisine satmayacağız.

Hamsik: Umuyorum taraftarlarımız bu mesajı alacaktır. Bu rakama ulaşmakta benim de katkım olursa şehirde Hamsik formalı taraftarları görürsem çok mutlu olurum.

Ağaoğlu: 10 Milyonun üzerinde taraftarı olan bir kulüp için 300 bin forma çok büyük değil. Marek’i bu yılki forma elçimiz ilan ediyorum.

Hamsik: TS Club’a gittiğimde forma alanların formalarını imzalayacağım.

Ağaoğlu: Marek’le birlikte taraftarlarımıza sesleniyorum. Bu formaları kısa sürede tüketelim. Kulübümüze sahip çıkalım

Trabzonspor'da Marek Hamsik imzayı attı

HAMSİK'İN ANLAŞMA DETAYLARI

Trabzonspor Hamsik ile yapılan anlaşmanın detaylarını KAP'a bildirmişti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti;

2021-2022 futbol sezonu için 1.500.000.-Eur garanti ücret,

2022-2023 futbol sezonu için 1.500.000.-Eur garanti ücret ödenecektir.

Ayrıca, futbolcuya her bir sezon için 700.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir.

TARAFTARLAR HAVALİMANINDA KARŞILADI

Trabzonspor'un yeni transferi Marek Hamsik, dün akşam eşiyle birlitke Trabzon'a geldi.Slovak yıldızı havalimanında onlarca taraftar karşıladı. Coşkulu karşılamadan kameralara da yansıdı. İşte o anlar;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler