Trabzonspor'da maçın önemi büyük

"Yönetim olarak da bu maçın öneminin farkındayız. "

Trabzonspor'da maçın önemi büyük
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında takımlarının ortaya koyduğu olumlu futbolun toparlanma ve güzel şeyler yapma adına iyi bir gösterge olduğunu söyledi.

Bu durumun Galatasaray maçına daha da umutla bakmalarını sağladığını anlatan Örem, "Galatasaray’ın gücü ortada. Fakat unutulmamalıdır ki bu maçların havası ve sahaya yansımaları farklıdır. Sportif açıdan teknik ekibimiz takımı özenle bu maça hazırlamaktadır, yaşadığımız eksiklikler en az seviyeye indirilecektir. Yönetim olarak da bu maçın öneminin farkındayız. Galatasaray maçında alacağımız puan veya puanlar ligdeki çıkışımızda çok önemli moral ve motivasyon sağlayacaktır." ifadesini kullandı.

Örem, ligin uzun bir maraton olduğunu kaydederek, "Kazanma isteğimiz sahada birlik ve bütünlüğümüz içinde olmalı ve fevri davranışlara dönüşmemeli. Sporcularımız saha içindeki sorumluluklarını profesyonel çerçevede ortaya koymalıdırlar. İstanbul'daki seyircimizin gücünü biliyor ve desteklerini aynı çizgide bekliyoruz. Arenada hakemlerimizin ortaya koyacağı iyi ve adaletli bir yönetim eşliğinde, iki takımın seyir zevki yüksek, mücadeleci ve güzel bir futbol ortaya koyacağına inancımız tamdır." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor