Trabzonspor'da Kucka'nın varlığı ile yokluğu bir!

Trabzonspor'da Juraj Kucka büyük tartışma konusu

Trabzonspor'da Kucka'nın varlığı ile yokluğu bir!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un kadrosundaki en maliyetli futbolculardan biri olan Juraj Kucka adeta yokları oynuyor.

Geçen yıl Milan'dan transfer edilen ve performansıyla beklentilerin çok altında kalan Kucka bu yıl geçen sezonu da aratır hale geldi.  Formsuzluğu ile 11'de yer bulamayan Slovak orta saha sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda ise hiç bir varlık gösteremedi. Süper Lig'de geride kalan 11 haftada yalnızca iki kez 11'de şans bulan Kucka 5 maça da sonradan dahil oldu. Ligde toplamda 7 maçta 280 dakika sahada kalan Kucka bu süre içerisinde 1 asist yapabildi. 

Oyun içerisindeki ağırlığı ve isteksizliği ile taraftarların da en çok eleştirdiği isimlerden olan Kucka, Türkiye Kupası'nda oynanan Bugsaşspor maçında 11'de sahaya çıkarak sahada kaldığı 63 dakikada hiçbir varlık gösteremedi. Son olarak Bursaspor karşısında sonradan oyuna dahil olan tecrübeli futbolcu performansıyla bir kez daha sınıfta kaldı.

Kötü performansına rağmen Kucka kulübün en maliyetli isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Milan'dan 5 milyon euro'ya transfer edilen futbolcuya senelik 2.2 milyon euro ve her yıl için 500 bin Euro imaj hakkı ayrıca bonuslar ödeniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor