Trabzonspor'da Kouassi fırtınası!

İlk maçında ilk golünü atan ve yetenekleriyle hemen farkını gösteren Jean Evrard Kouassi, şimdiden heyecan yarattı

Trabzonspor'da Kouassi fırtınası!

Trabzonspor’un devre arası transferlerinden Jean Evrard Kouassi, bordo-mavili formayla çıktığı ilk maçında ilk golünü attı. Aralık ayında bordo-mavililere imza atan Fildişili yıldız, Afrika Uluslar Kupası’na gittiği için takıma rötarlı katılmıştı. İlk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunda oynanan Denizlispor maçında sahaya çıkan Kouassi, hemen fark yarattı. Hem attığı galibiyet golü hem de yetenekleriyle dikkat çeken 27 yaşındaki oyuncu, taraftarları şimdiden heyecanlandırdı. Lig ve kupada çifte şampiyonluk için yoluna emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’da Kouassi’nin de büyük güç katacağı vurgulanıyor. 

Kadro alternatifi ve rotasyon bakımından da teknik direktör Abdullah Avcı’nın elini güçlendirecek olan tecrübeli futbolcunun hazır görüntüsü de yüzleri güldürdü.

Denizlispor mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Kouassi, fizik anlamında da yetenek anlamında da göz doldurdu. Trabzonspor’a da hemen adapte olduğu görülen deneyimli yıldızın özellikle ligdeki şampiyonluk yarışında takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor. 

Wuhan’dan mesaj

Jean Evrard Kouassi’nin eski kulübü FC Wuhan’dan da özel bir mesaj paylaşıldı. Çin kulübünden yapılan açıklamada Kouassi’nin attığı gole vurgu yapılarak, “Katkıların için teşekkürler ve bundan sonrası için başarılar” mesajı yayınlandı.

Yattara’yı hatırlattı

Bordo-mavililerde taraftarlar, Jean Evrard Kouassi’nin performansı ve golü sonrası İbrahim Yattara’yı anımsadı. Taraftarlar özellikle sosyal medya üzerinden Kouassi’nin Yattara’ya benzediği ve çok heyecan kattığı aktarıldı. Trabzonspor’da 8 yıl oynayan ve unutulmazlar arasına giren Yattara’nın fotoğrafları sosyal medyada Kouassi fotoğraflarıyla beraber paylaşıldı.

Gözler Konya maçında

Kupada yoluna devam eden Trabzonspor’da gözler Süper Lig’e çevrildi. Pazar günü sahasında ligde ikinci sırada yer alan Konyaspor’u konuk edecek Karadeniz ekibi, adeta bir finale çıkacak. Özellikle taraftarlar tüm biletleri tüketerek maça verilen önemi gösterdi. En yakın takipçisi Konyaspor’la puan farkını açma şansına sahip olan bordo-mavililerde artık herkesin gözü bu zorlu karşılaşmada olacak.

Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor