Trabzonspor'da kombine rakamları moral bozdu

Kombine satışında hedeflenen rakamların çok altında kalındı

Trabzonspor'da kombine rakamları moral bozdu

Yeni sezonda ‘Öze dönüş’ politikasını uygulayacak olan Fırtına’da, kombine satışları hayal kırıklığı yaratıyor. Sezon boyunca taraftarının desteğini arkasında hissetmek isteyen Bordo-Mavili yönetim, bu nedenle kombine ve bilet fiyatlarını oldukça düşük tutmuştu.

Ancak buna rağmen Trabzonsporlu futbolseverler, kombinelere beklenen ilgiyi göstermedi. Ligin başlamasına yaklaşık 22 gün kalırken Karadeniz temsilcisi, 4 bin 700 civarında kombine satışı gerçekleştirdi.

Hedef 15 bin

Galatasaray (28 bin), Beşiktaş (24 bin) ve Fenerbahçe (35 bin) açık ara yaparken Trabzonspor’un 5 bini aşamaması moralleri bozdu. Öte yandan kombine satışlarından büyük gelir bekleyen Fırtına, hedefledikleri rakamlara ulaşamadı. Bordo-Mavililer, şu an için 1 milyon 708 bin 302 TL’lik gelir sağladı. Karadeniz ekibi, lig başlangıcına kadar en az 15 bin kombine satmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler