Trabzonspor'da koç açıkladı: Yönetimsel ve oyuncu değişikliği...

Bulkaz mağlubiyeti değerlendirdi

Trabzonspor'da koç açıkladı: Yönetimsel ve oyuncu değişikliği...

Trabzonspor Basketbol takımı Başantrenörü Ozan Bulkaz ise Muratbey Uşak'a 100-71 mağlup olunan maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Bulkaz yaptığı değerlendirmede, “Oyuncularım bugün bir türlü toparlayamadı, çok basit hatalar yaptık. Bu maçla devre arasına girildi. Bizlerde hem yönetimsel hem de oyuncular anlamında bazı değişiklikler yapıp ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Fikstür avantajımız var bunu en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıda daha iyi yerlerde olacağız. Maç benim için tabiî ki zordu. Uşak benim memleketim, Uşak takımının koçluğunu yapmadım sadece, benim evladım gibiydi. Onlara da diğer maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Trabzonspor oyuncusu Harris ise, “Uşak ekibi daha agrasif ve sert oynadı. Ribauntlarda maçı domine ederek kazandırlar. Daha istekli olan onlardı ve kazandılar tebrik ederim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor