Trabzonspor'da kimsenin parası kalmaz!

Trabzonspor'un kapısına avukatların dayanması büyük bir ayıp olarak yorumlandı

Trabzonspor'da kimsenin parası kalmaz!
Trabzonspor'da bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne icra avukatlarının gelmesi şok etkisi yarattı.

Bir alacaklı Trabzonspor'dan alacağını tahsil edememesi üzerine icra kararı aldırarak kulübün kapısına gönderdi. Bordo mavili ekip acil olarak kaynak yaratma telaşına girerek ödemeyi yapma adına çalışma başlattı. Bu sırada icra için tesislere gelen avukatın akşam saatlerine kadar alacağın tahsili için tesiste beklediği öğrenildi. Bu durum bordo mavili taraftarların da tekpisini çekti.

HABER61 DİYOR Kİ...

Trabzonspor'da bugüne kadar kimsenin alacağı kalmamıştır. Asla da kalmayacaktır.

Ancak iki sezondur Trabzonspor'un büyük bir ekonomik savaş içerisinde olduğu da bir gerçektir. Trabzonspor camiasının kendi içerisindeki dinamikleri harekete geçirilerek bu sorunlar atlatılacaktır

Bu kulüp Özkan Sümer'in başkanlık yaptığı dönemde tarihin en sıkıntılı ve zor sürecinden, iflasın eşiğinden dönmüş bir kulüptür. Trabzonspor bu gibi büyüklüğüne ufak gelecek sorunlarla da başa çıkacaktır.

Bugün ise yaşananlar yeniden ayağa kalkma sürecindeki güzide kulübümüzün itibarını bozmaya çalışmaktan başka bir şey değildir. 

Trabzonspor gibi Anadolu devrimi yapmış, İstanbul hegomanyasını yerle bir etmiş tarihi bir kulübün adını bu tip küçük hesaplarla alt etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

İnanıyoruz ki, bordo mavili kulüp bu gibi sorunları alt etmeyi başaracak ve eski günlerine dönecektir.

Hiçbir zaman hiç bir yöneticinin veya yönetimin değil her zaman Trabzonspor'un yanında olmayı, Bordo mavili renklerin aşığı olarak ilk günden bugüne ilke edindik ve vazgeçmedik.

Tek tarafımız olarak Trabzonspor'un her daim yanında olarak, bu zorlu ve kötü günleri aşacağına canı gönülden inanıyoruz.

Unutulmamalıdır ki Trabzonspor bir değer bir marka ve bu şehrin yüzüdür. Bu markanın her zaman arkasında olduğumuzu ve olacağımızı yeniden herkesin bilmesini isteriz.


Haber61 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler