Trabzonspor'da kimler istifa etti, kimler kaldı?

Trabzonspor'da yönetim kurulu üyelerinin sayısı oldukça azaldı

Trabzonspor'da kimler istifa etti, kimler kaldı?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Malatyaspor yenilgisi sonrası yönetimde yaşanan istifa depreminde 6 yönetici görevlerinden ayrılırken bugün bir yönetici daha istifa etti. Bu gelişmeyle birlikte bir hafta içerisinde 7 yönetici istifa etmiş oldu.

Başkan Muharrem Usta'nın yönetiminde 14 asil 7 yedek yöneticinin içinden 12 ismin istifa etmesiyle sadece 9 yönetici kaldı. Tüzüğe göre Başkan Usta ile birlikte 10 kişi kalan yönetim kurulunda üç ismin daha istifa etmesi durumunda olağanüstü kongreye gidilmesi gerekiyor.

KİMLER GİTTİ KİMLER KALDI?

Usta göreve geldiğiğinde yönetim kurulunda bulunan asil ve yedek yöneticilerden Asım Ören, Suat Şen, Zeki Öztürk ,Orhan İlarslan, Emre Aksoy, Nevzat Aydın, Mehmet Yiğitalp, Önder Bülbüloğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman ve Fatih Vardaloğlu istifa eden isimler oldu.

Geriye kalan isimler ise şu şekilde oluştu; Ahmet Çubukçu, Gençağa Meriç, Coşkun Bülbül,İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen ,Gökhan Saral,Okan Alemdaroğlu,Adem Beder ,Erhan Çimşir.

yönetim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor