Trabzonspor'da kazan kaynıyor! Yöneticiler topu Ağaoğlu'na attı

Yöneticiler Newton kararını açıklamaktan kaçınırken, açıklama yapması için Ağaoğlu'nu işaret etti

Trabzonspor'da kazan kaynıyor! Yöneticiler topu Ağaoğlu'na attı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında kazan kaynamaya başladı… Eddie Newton takımıyla veda konuşması gerçekleştirirken gelişmenin açıklanması konusunda yöneticiler topu Başkan Ahmet Ağaoğlu’na attı. 

Hafta başından itibaren yaşananların kulüpte ipleri tamamen gerdiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre; Fenerbahçe maçı sonrası yönetim kurulu toplantısında yöneticilerin tamamına yakını Newton’un gönderilmesinden yana tavır sergilerken aynı toplantıda Abdullah Avcı’nın göreve getirilmesi için yöneticilerin büyük çoğunluğu fikir birliği yaptığı öğrenildi. Toplantıda çıkan kararlar sonrası tüm yetkinin Başkan Ağaoğlu’na verildiği kaydedildi.

Ağaoğlu’nun ise Newton ile yola devam etme kararı alarak sorumluluğu üstlendiği ifade edildi.

Öte yandan sezon başında da yönetim içerisinde bazı isimlerin Abdullah Avcı ile 2+1 yıllığına yıllık 6 Milyon TL karşılığında anlaşma sağlayarak Ağaoğlu’na ilettiği ancak yapılan yönetim kurulu toplantısında Trabzon kanadındaki isimlerin Avcı’yı veto ettiği belirtildi.

YÖNETİCİLER TOPU AĞAOĞLU’NA ATTILAR
Kasımpaşa yenilgisi sonrasında ise Newton takımıyla veda konuşmasını yaparken, yöneticilerin birçoğu telefonlara çıkmazken diğerleri ise Newton kararını açıklamak istemedi. Yöneticiler son kararın Ağaoğlu’na bırakıldığını ve bir açıklama yapılacaksa onun yapacağını dile getirdi.
Son olarak kararın açıklanması beklenirken saat 10.30’daki atnrenman 15.30’a ertelendi. Newton da futbolcularıyla veda toplantısı gerçekleştirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
62 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor