Trabzonspor'da karaman uyardı goller peş peşe geldi

Trabzonspor'da Ünal Karaman uyardı. Goller peş peşe geldi.

Trabzonspor'da karaman uyardı goller peş peşe geldi

Trabzonspor 2018-2018 sezonu hazırlıklarını Slovenya'da yaptığı kampla sürdürüyor. 

Akşam saatlerinde yapılan günün ikinci antrenmanının ilk bölümünde bordo-mavililer neşeli bir çalışma gerçekleştirdi. Her antrenmanda farklı çalışma metotları uygulamaya özen gösteren Ünal Karaman, bu kez futbolcuların gözlerini havlu ile bağlayarak bir birleriyle eşleştirdi. Daha sonra arkalarından bir birlerini takip etmelerini istedi. Oyuncularının bir birlerine güven duymalarını isteyen Karaman, sürekli iletişim halinde olarak bir birlerini yönlendirmeleri gerektiğini belirtti. Teknik heyetin bu çalışma programı futbolcular tarafından da oldukça beğenildi.

Bordo-mavililer antrenmanın ikinci bölümünde ise pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Futbolcuların gayretinden memnun kalan Ünal Karaman, sık sık uyarılarda da bulundu. Yapılan taktik çalışmasında ise Burak Yılmaz attığı gollerle dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor