Trabzonspor'da "Karaman istifa etti" iddiası yalan çıktı

Trabzonspor'da yeni yıl tebrikleşmesini istifa sandılar! Komedi gibi ama gerçek…

Trabzonspor'da "Karaman istifa etti" iddiası yalan çıktı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman hakkında bugün şok bir iddia ortaya atıldı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu dahil taraftar ve camianın önemli bölümünden kötü futbol eleştirileri alması nedeniyle Kayserispor maçı sonunda basın toplantısında morali bozuk olan ve sert açıklamalarda bulunan Karaman’ın istifa ettiği iddia edildi.

İddiaya göre Karaman, başkan Ağaoğlu ile görüştü ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşarak kulüpten ayrıldı. Bu iddia kısa sürede gündeme oturarak sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

GERÇEK BAMBAŞKA!

Ancak Haber61’in hem Trabzonsporlu yöneticilerden hem de Karaman’a yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre Karaman’ın istifa ettiği iddiası gerçeği yansıtmıyor. 

Karaman’ın bu gece ailesinin yanına İzmir’e gitmek için uçak bileti aldığı öğrenilirken kulüp çalışanlarıyla yeni yıl dolayısıyla görüştüğü ve tebrikleştiği bildirildi. 

Ayrıca Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun maçın ardından 23.45 uçağıyla Trabzon’dan ayrıldığı ve iddia edildiği gibi dün gece ve bugün bir görüşme yapılmadığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor