Trabzonspor'da kaptanlar iş başında

Kaptanlar, takım arkadaşlarını maçlara motive etmeye çalışıyor

Trabzonspor'da kaptanlar iş başında
Art arda gelen kötü haberler sonrasında Bordo-Mavililer’de takım kaptanları Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın devreye girdiği öğrenildi. İdman öncesinde arkadaşları ile kısa bir konuşma yapan ikili, artık dış etkenlerden çok sahaya odaklanmaları gerektiğini belirtti. İlk sözü alan Onur Kıvrak, “Her takımda benzer sorunlar yaşanıyor. Ancak bu gibi durumlar bizleri değil, yönetimi ilgilendirir. Biz her şeye rağmen önümüzdeki 9 maça odaklanmalıyız. Bu süreçte en iyi sonuçları alarak, ligi hedeflediğimiz yerde bitirmeliyiz” dedi.

‘Taraftarı mutlu edelim’

Onur’a katıldığını belirten Burak Yılmaz da “Burası Trabzonspor. Burada kimsenin alacağı kalmaz. Herkes rahat olsun. Kafamızı böyle olaylarla meşgul etmeyelim ve artık sahaya dönelim. Önümüzde çok önemli bir Akhisar maçı var. Bu maçı kazanarak taraftarımızı da bu süreçte mutlu edelim” ifadelerini kullandı.

Biri tutuyor diğeri atıyor

Son haftaların formda ismi Onur Kıvrak, ortaya koyduğu oyunla parmak ısırtırken, Burak Yılmaz da attığı gollerle takımını sırtlıyor. 21 maçın 6’sında kalesini gole kapatan Onur, yediği gollere rağmen kurtarışlarıyla ön plana çıktı. Sakatlığı nedeniyle istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen Burak Yılmaz ise 18 maçta attığı 18 golle takımına büyük katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler