Trabzonspor'da kaleciler forvet, forvetler kaleci oldu

Bordo mavili takımın forvetleri kaleci eldiveni giydi.

Trabzonspor'da kaleciler forvet, forvetler kaleci oldu

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynağacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başladı. Bordo mavili oyuncular bu akşamki idmanda farklı bir çalışma yaptı. 



Yarı sahada çift kale maç yapan bordo mavili ekipte, sakatlığı nedeniyle idmana katılmayan kaleci Onur Recep Kıvrak'ın yerine kaleye Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz geçti. Yeşil yelekli takımın kalesini deneyimli santrafor korurken beyaz yelekli takımın kalesi Dame N'doye'a emanet edildi. Her iki oyuncu da yaptıkları kurtarışlarla arkadaşlarından alkışları topladı. Deneyimli oyuncular forvette olduğu gibi kalecilikte de hünerlerini sergiledi. Trabzonspor'un kalecileri Esteban, Uğurcan ve Arda, çift kale maçta kaleyi korumak yerine gol atmak için çabaladı. 

Neşeli geçen idmanda, kalesini N Doye'nin koruduğu beyaz yelekli takım maçı kazandı. 


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler