Trabzonspor'da kadro şişti

Yanal bazı isimleri kadrodan çıkaracak

Trabzonspor'da kadro şişti
Trabzonspor'da gerçekleştirilen transferler nedeniyle kamp kadrosundaki oyuncu sayısı arttı.

Trabzon'dan 23 futbolcuyla Györ'e gelen Karadeniz ekibinde, Macaristan kampına Slovakyalı Jan Durica ve Matus Bero, Kolombiyalı Fabian Castillo, Nijeryalı Ogenyi Onazi, Arjantinli Luis Ibanez olmak üzere 5 yeni transfer ile daha önce satış listesine konulan Senegalli Dame N'Doye'un da katılmasıyla bu sayı 29'a yükseldi.

Karadeniz ekibinin prensipte anlaşmaya vardığı ve ülkesinin 2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele etmesi nedeniyle takıma sonra katılacağı açıklanan Güney Koreli milli futbolcu Hyun-Jun Suk ile bu sayı 30 olacak.

Teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon öncesi takım kadrosundaki futbolcu sayısının 24-25'e düşürüleceğini belirtmesi nedeniyle kamp dönüşünde bazı oyuncular ile yollar ayrılması bekleniyor.

Yanal, kampın son günündeki Emirates maçında genç oyuncular Gökhan Alsan, Ramazan Övüç, Hasan Batuhan Artarslan, Semih Karadeniz, Furkan Taş ve Uğurcan Çakır'ı kadroya almadı. Deneyimli teknik adamın 18 kişilik maç kadrosuna gençlerden Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü alması dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor