Trabzonspor'da kadro değişiyor

Savunmada zorunlu değişiklik var

Trabzonspor'da kadro değişiyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup takımı Serhat Ardahanspor'u 6-0 yenerek moral bulan Trabzonspor, yarın konuk edeceği Atiker Konyaspor'u mağlup ederek ligde çıkışa geçmek istiyor.

Kupada aldığı farklı galibiyet ile adını bir üst tura yazdıran Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında çıkışa geçmeyi arzuluyor. Ligde oynadığı son 3 maçını kaybederek üst üste kayıplar yaşayan bordo mavililer, saat 16.00’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya galip gelmek için çıkacak. Müsabakayı, hakem Serkan Çınar yönetecek.

SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Ersun Yanal’ın Aytemiz Alanyaspor maçının 11’den farklı olarak özellikle savunma hattında değişikliğe gideceği bildirildi. Ersun Yanal'ın Alanya deplasmanında sakatlanan Uğur Demirok’un yokluğunda savunmanın göbeğinde Mustafa Yumlu ve Durica ikilisine, sağ bekte yeniden Zeki’ye ve sol bekte ise kupada Serhat Ardahanspor ile oynanan karşılaşmada performansıyla dikkat çeken Mustafa Akbaş’a görev verebileceği öğrenildi.


Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Onur- Zeki, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Bero, Mehmet Ekici, N'doye, Suk

SAKAT: Uğur Demirok

CEZALI: Yok

Konyaspor: Serkan Kırıntılı- Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Hora, Meha, Rangelov   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler