Trabzonspor'da Jose Sosa seferberliği

Sosa'nın, Galatasaray maçında sahada olması bekleniyor

Trabzonspor'da Jose Sosa seferberliği

Trabzonspor'da bu sezon ortaya koyduğu oyun ve aldığı sorumluluk nedeniyle kaptanlık verilen Jose Sosa, ilk yarının 16. haftasındaki Beşiktaş maçında sakatlanmıştı. Yaklaşık 1 buçuk aydır tedavisine devam edilen ve ligin ikinci yarısına yetiştirilmeye çalışılan 33 yaşındaki futbolcunun ağrılarının sürdüğü öğrenildi.

Tecrübeli oyuncuyu tam olarak iyileşmeden sahaya sürmek istemeyen Ünal Karaman, Sosa’yı, Sivasspor maçının kafilesine almadı.

Çalışmalara başladı

Bu akşam Yiğidolar karşısında takımını yalnız bırakacak olan başarılı oyuncunun, gelecek hafta oynanacak Ankaragücü maçında da riske edilmesi beklenmiyor.

Sağlık heyeti tarafından yoğun tedavi programı uygulanan ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Sosa’nın, ligin 21. haftasındaki Galatasaray mücadelesine yetiştirileceği öğrenildi.

Dev maça kadar yüzde yüz hazır olmayı planlayan Arjantinli futbolcunun da tekrardan sakatlanmamak adına sahalara dönmek için aceleci davranmadığı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler