Trabzonspor'da Joao Pereira ve Emmanuel Mas imzayı attı

Trabzonspor'un yeni transferleri Joao Pereira ve Emmanuel Mas sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'da Joao Pereira ve Emmanuel Mas imzayı attı

Trabzonspor iki yeni transferi Joao Pereira ve Emmanuel Mas Antalya’da sürdürülen kampta düzenlenen imza töreni ile resmi sözleşme imzaladı.


İmza törenine Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Ali Rıza Egemen katıldı.

TRANSFERLERİ ABİLERİMİZE İZLETTİK

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu imza töreninde yaptığı açıklamada “ikinci yarının başlaması ile birlikte yeni transferlerimizi Trabzonspor’un eksik bölgelerine yapmayı planlıyoruz. Ara Transfer zor meşakkatli ve sonucu iyi olmasını beklediğimiz transferler oluyor. Bunun için yönetim olarak gerçekten çalışıyoruz. 2 çok değerli oyuncuyu bünyemize katmış bulunuyoruz. Bu imzaların hem Türk futbolu hem Trabzon futbolu adına ve kendilerine de hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Knedilerinin Trabzon’da oynamasını çok önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Bize çok katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. 1 yıllık bir dönem içindeyiz. Devre arasında gelmiştik. 2 transfer yaptık. Sezon başında Scout ekibi ile birlikte 7 transfer yaptık. Bu transferlerde katkısı olanlar fazla değil. Bu dönemde Trabzonspor’a çok fazla katkı sağlamasalar da bunun içinde olmayı istediler. İyi sonuçlar alamadık. Scout ekibinde revizyon yapıldı. Transferleri Trabzonspor’un içinde daha öncesinde daha öncesinde oynamış oyunculara da izlettirdiğimizi kimse bilmiyor. Sadece video yoluyla değil futbolcuları canlı olarak izleyerek almak istedik. Trabzonspor’da daha önce oynamış abilerimize de bu oyuncuları izleterek aldık. Bütün amacımız Trabzonspor’u hak ettiği üst sıralara doğru tırmandırmaktır. Bunu yaptığımız da dahya fazla destek göreceğiz. Bunun için çalışıyoruz.” dedi.

İMZA TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor'da Joao Pereira ve Emmanuel Mas imzayı attı

ATAĞA ÇIKMAYI SEVİYORUM


Joao Mas, transfer aşamasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Artık Avrupa’da oynamak istiyordum Trabzonspor’un güzel teklifi ile buraya geldik. Sizlere teşekkür ediyorum. Pozisyonda çok kişini olması bizim için iyi rekabet olacak ve bu takım için iyi olacak. Daha fazla mücadele ederek takımı iyi yerlere taşıyacağız. Defans olmama rağmen atağa çıkmayı seviyorum. Hücum anlamında takıma katkı yapmayı seviyorum.” dedi.

HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM

Joao Pereira, hedefleri olan bir kulübe geldiğini blirterek, "Çok mutluyum. Trabzonspor gibi hedefleri olan bir kulübe geldim. Bende burada kulübün başarısına katkı yapmak için geldim. Bosingwa ve Cardozo ve diğer arkadaşlar ile görüştüm. Buranın çok büyük bir kulüp olduğunu Trabzon’un aile ile yaşamada çok güzel bir şehir olduğunu öğrendim." dedi.

Trabzonspor'da Joao Pereira ve Emmanuel Mas imzayı attı

BU KIYASLAMAYI YAPAMAM

Arjantinli oyuncu Mas kendisine yöneltilen “Messi ile oynamak nasıl bir duygu?” ve “Maradona mı, Messi mi?” sorusuna “Messi ile oynamak önemli. İnsan olarak da karakteri iyi bir insan. Maradona’yı izleyemedim. Bu kıyaslamayı yapamam ama benim için Messi ön planda olacaktır.” şeklinde cevap verdi.

2-3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ

Asbaşkan Ahmet Çubukçu kaç transfer daha yapılacağı sorusuna 2-3 oyuncu daha transfer etmek istediklerini belirterek, “Bizim eksik ve aksayan bölgelerimize transfer yapmayı planlıyoruz. Teknik heyetin raporu doğrultusunda. 2 tane yaptık. 2-3 tane daha yapmayı planlıyoruz. İyi sonuçlar ammaız gerekiyor. Hızlı olmamız kampa yetiştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor