Trabzonspor'da "İstifa" yalanı!

Nevzat Aydın ve Mehmet Yiğit Alp istifa iddialarını yalanladı.

Trabzonspor'da "İstifa" yalanı!
HABER61 SPOR SERVİSİ - ÖZEL

Trabzonspor'da daha önce yönetimdeki görevlerinden ayrılarak yönetim kurulunu üyeliğini sürdüren Nevzat Aydın, bugün Başkan Muharrem Usta'nın kendisini suçlamasına tepki göstermişti. Bu tepki sonrası sosyal medyada bir anda Aydın'ın yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği iddiası ortaya atıldı.

NEVZAT AYDIN İSTİFA ETMEDİ

Haber61'in ulaştığı ve bu iddianın dorğuluk payı olup olmadığını sorduğu Nevzat Aydın, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek "İstifa etmedim. Şuanda böyle birşeyi de düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

ALP DE YALANLADI

Nevzat Aydın ile birlikte yönetici Mehmet Yiğit  Alp'in de istifas ettiği sosyal medyadaki bir başka iddia oldu. Bu iddia üzerine Haber61'e konuşan Alp "Benim istifa ettiğimden haberim yok. İstifa etmedim,etmeyeceğim ve etmeyi de düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

BAŞKANLA ATIŞMIŞTI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta verdiği bir röportajda, başarısız olan transferlerin suçunu o dönem transferden yetkili olan Nevzat Aydın'a yüklemişti. Bunun üzerine Aydın sosyal medyadan bu açıklamaların "Ego yüklü" olduğunu belirterek tepki göstermişti...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler