Trabzonspor'da iptal edilen üyelikler usulsüz yapılmıştı, düzeltilecek

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, önceki gün 1625 kişinin üyeliklerinin iptal edilmesiyle ilgili detaylı bilgi verdi.

Trabzonspor'da iptal edilen üyelikler usulsüz yapılmıştı, düzeltilecek

Haber61 /  Özel / Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'da tartışmalı üyelik iptalleri için 'Yasal olmayan üyelerin üyelikleri düştü. Kızılacaksa bu arkadaşları usulsüz üye yapanlara kızılmalı' dedi.

Haber61'i konuk eden ve sorularını yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ahmet Ağaoğlu yönetiminde yapılan çalışmaları aktardı. Büyük çoğunluğu eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan bazı üyelerin, önceki gün üyeliklerinin iptal edilmesi sonrası yaşanan tartışmalar için Asbaşkan Hacısalihoğlu "Üyeler ihraç edilmedi. Yasal olmayan üyelerin üyelikleri düştü. Yasal olmadıklarının belgeleri de burada. Bunu tartışmaya gerek yok" diye konuştu. 

YASAL OLMAYAN ÜYELER YASAL HALE GELECEK, ONLARA İYİLİK YAPIYORUZ

Yaşanan süreçte üyelikleri iptal edilenlerin bir kabahatinin olmadığı söyleyen Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Bunlar, o dönemlerdeki yönetimlerin yapabileceği üye kontenjanını aşarak yaptıkları üyeliklerdi. Tüzüğe uygun olmayan üyelikler bunlar. Bu arkadaşların bir kabahati olmadığı düşünüldüğünde, zarar görmemeleri için üye oldukları günkü üyelik ücretleri alınmadan başvuruları alınarak yeniden üye yapılacak. Böylece yasal olmayan üyelikler yasal hale getirilecek. Dolayısıyla bu arkadaşlara kötülük değil iyilik yapılıyor. Bizim kulübümüzde çalışan avukatımızda aynı şekilde oldu. Onun da üyeliği düştü. Bu işleri hazırlayan kişi de o. Yani o da görüyor usulsüz olduğunu. Kişisel olarak değil işin kurumsallığına bakmak gerekiyor. Zaten bunların sonucunda, tekrar müracaat etmiş, faks, mail gönderen arkadaşlarımız var. Bunları yeniden üye yapacağız" şeklinde anlattı. 

YANLIŞI DÜZELTMEK İÇİN KENDİ KONTENJANIMIZI KULLANIYORUZ

Asbaşkan Hacısalihoğlu, üyelik iptallerine ilişkin kamuoyunda çıkan çeşitli iddiaları şöyle yanıtladı: "Bunları üye yaptığımızda bize tanınan üye yapma kontenjanını da dolduruyoruz. Kendimiz için yapsak neden bu kontenjanı kullanalım. Biz yanlışlığı düzeltiyoruz. Bu arkadaşların içerisinde iyi tanıdıklarımız var belki de bu kulüpte yönetici başkan olacak arkadaşlarımız var. Bunlar için düşünün o zaman kongrede çıkıp diyecekler ki senin üyeliğin usulsüz. Biz bunların önüne geçiyoruz. Burda mağdur olan varsa yönetimdir. Çünkü kendi hakkından vazgeçerek, bu arkadaşları yeniden üye yapacağız. Bu arkadaşlar sıfırdan üye olacak. Giriş aidatı ödemeyecek, içerdeki aidatları da sayılacak. Aralık’ta değil bir sonrakinde oy kullanabilecekler. "

KIZILACAKSA BUNLARI ÜYE YAPANLARA KIZILMALI

Üyelik iptalleri konusunda yönetime gelen tepkiler için Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Şimdi burada sıkıntılı bir üyelik mi, yoksa daha sonra sıkıntı çıkarmayacak belki yönetici olabilecek bir üyelik mi? Kimse bu üyelere kalkıp sahip çıkmasın. Bu arkadaşlar kulübün üyesidir. Kızılacaksa bu arkadaşları usulsüz üye yapanlara kızılmalı. Uygun olmayan arkadaşlarla ilgili gerçekten çok fazla dilekçe geldi. Bunlar en kısa sürede yapılacak. Burada bir eksiklik yapılmış bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Yaşanan mağduriyet için özür dileriz, anlayışları için de teşekkür ederiz."  sözleriyle açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor