Trabzonspor'da imza zamanı!

Fırtına’ya bu sezon büyük katkı sağlayan Rodallega ve Ekuban’la ilgili harekat başlıyor.

Trabzonspor'da imza zamanı!

Sezonun flaş takımları arasında yer alan Trabzonspor, bu yıl gol yollarında fazla zorluk yaşamadı. Bordo- Mavililer, mücadele ettiği Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 37 maçın sadece 6’sından gol atmadan ayrıldı.

Karadeniz ekibi, ligde 30 maçın 25’inde gol atıp 5’inde suskun kalırken, kupada 7 maçın 6’sında gol atma başarısı gösterdi, 1 müsabakada rakip fileleri havalandıramadı. Bu başarılı performansta ise öne çıkan isimler kuşkusuz Rodallega ve Anthony Nwakaeme’yle birlikte Ekuban’ın performansları oldu. Kolombiyalı Rodallega 13 gol, 3 asistle yıldızlaşırken Ekuban ise 5 gol, 2 asistle oynadı.

Leeds’le işlem tamam

Yönetim Rodallega ve Ekuban’la yola devam etmek için kolları sıvadı. 34 yaşına gelen Rodallega’yla bu hafta masaya oturulacak. 1+1 yıllık sözleşme önerilecek olan başarılı oyuncudan 1.6 milyon Euro olan sözleşmesinde indirime gitmesi istenecek.

Yönetimin 1 milyon Euro önermeye hazırlandığı bildiriliyor. Diğer yanda ise Ekuban için Leeds kulübüyle kurulan temaslardan da olumlu yanıt alındı. Bonservis pazarlığı için yapılacak görüşmeler neticesinde oyuncunun da satın alma opsiyonu kullanılacak.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor