Trabzonspor'da ilk hazırlık maçı öncesi kadro sıkıntısı

Trabzonspor, Slovenya'da sürdürdüğü kamp çalışmaları dahilinde ilk maçını yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da ilk hazırlık maçı öncesi kadro sıkıntısı

Slovenya'da kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yarın kamptaki ilk hazırlık maçını Slovenya NK Triglav Kranj takımı ile oynayacak.

Slovenya'daki 1'inci etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra dünü izinli olarak geçiren ve bugün 2'nci etap kamp çalışmalarına Slovenya'nın Kranjska Gora Kasabası'nda başlayacak olan Trabzonspor, yarın kamptaki ilk hazırlık maçını Slovenya'nın 1'inci lig takımlarından NK Triglav Kranj ile oynayacak. Saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmanın Slovenya'nın Kranj Stadı'nda oynanacağı kaydedildi.

EKSİKLER FAZLA

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, hazırlık maçları öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor. 15-23 Temmuz tarihleri arasında toplamda 4 hazırlık maçı oynayacak olan bordo-mavililerde beklenen transferlerin henüz yapılamaması nedeniyle stoperde sadece Mustafa Akbaş ile genç oyuncu Hüseyin Türkmen yer alırken, ayrıca sakatlıkları bulunan ve takımdan ayrı çalışan Sosa, Kamil Ahmet, Castillo, Batuhan'ın da tedavileri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor