Trabzonspor'da ihale sonuçlandı

Trabzonspor'da 100 bin adet numaranın kullanım hakkı ihalesi yapıldı.

Trabzonspor'da ihale sonuçlandı

Trabzonspor bünyesinde bulunan Trabzonspor Telekominikasyon şirketine bağlı olan 100 bin numaranın kullanım hakkı ihalesinin Turkcell tarafından kazanıldığı bildirildi.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren Trabzonspor Telekomünikasyon Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Ticaret A.Ş, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nca (BTK) 11 Temmuz 2016 tarihinde Sanal Mobil Şebeke İşletmecisi olarak yetkilendirilmiştir. Trabzonspor Telekomünikasyon Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Ticaret A.Ş’ye 30 Haziran 2031 tarihine kadar (0561) 61X XX XX mobil numara bloğundaki 100.000 (yüz bin) adet numaranın kullanım hakkı verilmiş ve münhasır kullanım hakkının devrine ilişkin ihale gerçekleştirilmiştir. Yapılan ihaleyi Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. kazanmış ve kullanım hakkı 15 yıllığına Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’ye devredilmiştir. Yapılan bu devir, BTK tarafından da 19 Ağustos 2016 tarihinde onaylanmıştır. Söz konusu kullanım hakkı devriyle taraftarlarımız bu numaralar üzerinden sunulacak elektronik haberleşme hizmeti ve belirtilen süre boyunca Trabzonspor tarafından sağlanacak çok sayıda promosyon imkanından faydalanacaktır." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler