Trabzonspor'da iç transfer müjdesi

Trabzonspor'da transfer hareketliliği başlıyor

Trabzonspor'da iç transfer müjdesi
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Asbaşkan Ahmet Çubukçu hafta sonuna kadar iç transferi çözeceklerini ve sonrasında dış transfere başlayacaklarını açıkladı.

Yeni sezonda yeni bir yolculuğa çıkmak için kollarını sıvayan bordo mavililerde Asbaşkan Ahmet Çubukçu, iyi bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. konuşan Çubukçu, ilk olarak iç transferi çözüme kavuşturacaklarını belirterek, "En geç önümüzdeki hafta sonuna kadar iç transferi büyük oranda çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Transfer yapabilmemiz için önce mevcut kadroyu boşaltmamız gerekiyor. Daha sonra dış transfere yöneleceğiz" dedi.

"HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ"

Transfer konusunda sabırlı olunması gerektiğine dikkat çeken Çubukçu, "Transferde hata yapmak istemiyoruz. Bu konuda geçmişten dersler çıkarıp, sabırlı olmalıyız. Kimse merek etmesin. İyi bir takım oluşturmak için uğraşıyoruz. Kampa kadar iç transferi çözüp önümüzü görmek istiyoruz. Sonrasında dış transfer için çalışmalarımızı hızlandıracağız" diye konuştu.

"TAKIM, 24 HAZİRAN'DA TRABZON'DA TOPLANACAK"

Takımın 24 Haziran’da Trabzon’da toplanacağını ifade eden Asbaşkan Çubukçu, "Ersun hocanın yardımcıları 22 Haziran’da Trabzon'a gelecek. 24-25 Haziran tarihlerinde oyuncular sağlık kontrolünden geçirilip, yavaş yavaş yeni sezon öncesi hazırlıklarımıza başlayacağız. İlk kampımızı 4-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Alt yapıdan ve 1461 Trabzon’dan da kampa katılacak futbolcular olacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor