Trabzonspor'da Hosseini imzayı attı

Majid Hosseini transferi nihayet sonlandı

Trabzonspor'da Hosseini imzayı attı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un uzun zamandır transferini bitirmek için uğraştığı Majid Hosseini'de mutlu sona ulaşıldı.  Hosseini bugün Trabzonspor yat limanında düzenlenen imza töreniyle bordo mavili takıma resmen transfer oldu.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile basının karşısına çıkan Hosseini soruları yanıtladı. 

ilk olarak söz alan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu yaptığı konuşmada "Gördüğünüz gibi arkada Trabzonspor tesisleri ve önünde kiralanan yat limanı böyle bir imza töreni dünyada hiç bir yerde yoktur . Trabzonspor  bu konuda farkını da göstermiş oldu. Yeni transferimizi uzunca bir zamandır tanıyorsunuz. Borservisinde ufak bir pürüz vardı. Halledildi kadromuza katıyoruz. İnşallah bizleri mahcup etmeyecek. Kendisine başarılar diliyorum. Bu transferde özellikle yönetici arkadaşımız Özer Bayraktar’ın çok katkısı oldu. Oraya giderek kaldı, işi çözümleyerek geldi. Burası Trabzonspor’a ait bir yat limanı belki dünyada hiçbir takımda böyle bir imkan yoktur. Biz tesislerimizdeki faaliyet alanlarını genişleterek futbolcular için cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. En son çocuk parkı koyduk. Eşiyle antrenmana gelen bir futbolcunun çocuğu orada oynarken eşi de oturup çay içecek, güzel vakit geçirecek. Trabzonspor’dan başka hiçbir kulübün de sanırım yat limanı yoktur. Trabzonspor bu tür falliyetlerini sürdürecek. Trabzonspor yakın çevreden oyuncu katılımını hedefliyor. İran, Gürcistan ve Yunanistan gibi.. Sosyal yaşam olarak daha yakın ülkeler. Bu dışarıya kapalı olmak değil. ABD’den oyuncu gelebilir. Ama ana politika böyle olacak." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'da Hosseini imzayı attı

Hosseini ise "  Burada bulunduğum için çok mutluyum burada çok sevilen bir takıma geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. İlk önce takımı için yapabileceğim jher şeyi yaparım. Takımın başarısı benim için ilk planda. Sonrası umarım hayırlı olur benim için. Buradan Trabzonspor ve Esteghlal yönetimine teşekkür ediyorum. Çok detay bilmediğim için paylaşamıyorum ama yönetimimiz süreci çok güzel şekilde ilerletmiştir. Birkaç Avrupa takımından teklif vardı. İlk aşamada Trabzonspor’u seçtim. Umarım hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

Öte yandan İranlı futbolcu 5 numaralı formayı giyecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor