Trabzonspor'da her şey var gol yok!

Trabzonspor'da maçlarda şut sayısı fazlalığı ile dikkat çekerken gol bulmakta sıkıntı yaşanıyor.

Trabzonspor'da her şey var gol yok!

Bu sezon 11 maçta 61’i isabetli 184 şut atan ama fileleri sarsamayan Trabzonspor, 67 kez de kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topla oynama yüzdesi de yüzde 54.2 ile yüksek bir seviyede.


Trabzonspor Gençlerbirliği maçında 24 şut atmasına rağmen gol bulamadı. Kaleci Hopf'a karşı şansı tutmayan bordo-mavililer, bu sezon 5 maçta 20 şut üstü atarken, 4'ünde gol bulamadı. Sadece Adanaspor ağlarına 90 dakikada attığı 22 şuttan 4 gol çıkarabilen Karadeniz ekibi, bunun dışında Akhisar (27), Antalya (27), Gençlerbirliği (24), Alanya (22) maçlarında toplam 100 şut attı ancak gol atamadı.

339 İSABETLİ PAS YAPTILAR

Ersun Yanal'ın ekibinin bu sezon gol atamadan kapattığı 11 maç incelendiğinde ise, bordo-mavililerin 184 şut atıp 61 isabet bulduğu görülüyor. 67 kez de kaleci ile karşı karşıya kalan oyuncular, bu maçlarda ortalama 339 isabetli pas yaparken, topa sahip olma yüzdesinde de yüzde 54.2'lik üstünlük sağladı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor