Trabzonspor'da hedefteki iki isim

Trabzonspor forvet arayışlarını sürdürürken iki isim önplana çıktı

Trabzonspor'da hedefteki iki isim
Trabzonspor, forvet transferinde Akhisar Belediyespor’dan Hugo Rodallega ve Sion’dan Moussa Konate transferlerinden birini sonuçlandırmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında en az gol atan takımlardan biri olan Trabzonspor, devre arasında forvet hattını güçlendirerek gol sorununu çözmeyi hedefliyor. Bu anlamda alternatif sayısını ikiye indiren bordo mavililerin Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega ile Sion forması giyen Moussa Konate arasında tercih yapacağı öğrenildi.

İKİ AYRI GÖRÜŞ

Yönetim içerisinde bir grup 23 yaşındaki Konate’nin transfer edilmesini isterken, bir grup ta 31 yaşındaki Rodallega’nın alınarak direk oynatılabilecek bir oyuncu olduğu görüşünde ısrar ediyor. Transferde elini çabuk tutmak isteyen Trabzonspor’da yönetimin bu hafta içerisinde forvet transferini sonuçlandırmayı planladığı belirtilirken, bu iki oyuncudan birinin takıma katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor