Trabzonspor'da hedef Toure

Trabzonspor sağ bek sorununu onunla çözmek istiyor

Trabzonspor'da hedef Toure
Transferde hareketli bir dönem geçiren Trabzonspor'da takıma son dokunuşlar için çalışmalar devam ediyor.

Mücadeleci bir takım kurmak için çabalayan bordo mavililerde eksik kalan iki mevki olan sağ kanat ve sağ bek için transfer harekatı sürüyor. Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre Trabzonspor'un gündemindeki ilk hedef Monaco'da forma giyen sağ bek Almamy Toure. 20 yaşındaki oyuncu için Başkan Muharrem Usta'nın Fransa'ya giderek Monaco'da görüşmeler yaptığı öğrenildi. Sağ bek sorununa çare bulmak isteyen Usta'nın bu transferi bitirmeye gayret gösterdiği ancak olumsuz durumda diğer alternatiflere yöneleceği kaydedildi.

Almamy Toure kimdir?

Mali'li olan 20 yaşındaki futbolcu sağ bek mevkiinde forma giyiyor. Alt yapısında yetiştiği Monaco'da 2014 yılında A takıma katıldı. 2015 yılında da kulübüyle olan sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattı. 1.84 boyundaki Toure geçen sezon takımıyla toplam 13 maça çıkarak 3 gol 2 asist üretti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor