Trabzonspor'da hedef şimdiden Fenerbahçe!

Fırtına, ligin ikinci yarısındaki Fenerbahçe maçında stadı ilk kez tamamen doldurmayı ve 17 maç sonra Sarı-Lacivertliler’i mağlup etmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'da hedef şimdiden Fenerbahçe!
Önceki akşam 36 bin taraftarının müthiş desteğini arkasına alarak Bursa’yı deviren ve Medical Park Stadyumu’nun seyirci rekorunu kıran Trabzonspor’da futbolseverler, şimdiden Fenerbahçe maçını beklemeye başladı.

Pazar günü karabükspor’a konuk olacak olan Fırtına, ikinci yarının ilk maçında da konya deplasmanına gidecek. 2 maçlık aranın ardından Süper Lig’in 19. haftasında mabedine geri dönecek olan Bordo-Mavililer, ezeli rakiplerinden Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Ciddi bir gelir bekleniyor

Ceza alınmaması adına Bursaspor karşılaşmasında anonslar yaptıran Trabzonspor yönetimi, 17 maç aranın ardından taraftarı ile birlikte Sarı- Lacivertliler’i mağlup etmeyi ve şampiyonluk yolunda daha da iddialı hale gelmeyi planlıyor. Geçen sene bugün açılan Medical Park Stadyumu’nu ilk kez tamamen doldurmanın hesaplarını yapan Trabzonspor, aynı zamanda bu karşılaşmadan ciddi bir gelir bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor