Trabzonspor'da hedef Nuri Şahin

Trabzonspor Nuri için girişim yapacak.

Trabzonspor'da hedef Nuri Şahin
Karadeniz Fırtınası'nda geride kalan 9 haftada teknik direktör Ersun Yanal, rakip alanda oyunu yönlendirecek bir ismin eksikliğini çok hissetti. Deneyimli hoca, Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerle yaptığı görüşmede saha içinde takıma liderlik yapacak bir isme ihtiyaç duyduğunu söyledi. Trabzonspor alternatifli listesini de belirledi. İlk 4 basamakta en tanıdık isim Nuri Şahin. Borussia Dortmund'da bu sezon lig maçlarında hiç süre almayan milli futbolcu sadece kupada Union Berlin mücadelesinde 68 dakika sahada kalmıştı.

İTALYAN KANCASI
Ancak Nuri Şahin transferinde ciddi pürüzler olduğu öne sürüldü. Trabzonspor'un 28 yaşındaki yıldızı yüksek bonservis ücretiyle alma ihtimali yok. Daha büyük sorun ise, Borussia Dortmund'la yollarını ayırma noktasına gelen Nuri'ye İtalyan Fiorentina'nın kanca atması. Alman Bild Gazetesi, iki kulübün Nuri için kapıştığını yazdı.

Bilindiği gibi bordo mavililerde Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Nuri ile ilgilendiklerini de açıklamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor