Trabzonspor'da hedef Akpro

Sağ bek transferi kesin olarak gerçekleştirilecek

Trabzonspor'da hedef Akpro
Haber61 Spor Servisi

Transfer döneminde fırtına gibi esen Trabzonspor'da sağ bek mevkiine kesin olarak transfer yapılacak.

Bordo mavili ekipte Cavanda'nın da kadro dışı bırakılmasının ardından yalnızca Zeki Yavru'nun kaldığı sağ bek mevkisine Teknik direktör Ersun Yanal mutlaka transfer yapılmasını istedi.

Bu noktada Yanal,  scout ekibinin de uzun süredir izlediği isimlerden olan Akpa Akpro'nun kadroya katılmasını talep etti. Toulouse'da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu için girişimlerini sürdüren bordo mavili yetkililerin bu transfer için çaba harcadıkları kaydedildi

Ayrıca yine Yanal'ın beğendiği birkaç isimle daha Akpro transferinin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşı temas kuruldu. Transferin gelecek hafta içerisinde kesin olarak tamamlanacağı kaydedildi.

AKPRO'YU AYDIN DA DOĞRULADI

Öte yandan transfer çalışmalarında başrolü oynayan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da Akpro ile ilgilenildiğini doğruladı. Galatasaraylı bir taraftarın "Akpa Akpro'yu almayın başkanım ya ben onu Galatasaray'a istiyorum joker adam heryerde oynuyor" mesajına Aydın "Kusura bakma" şeklinde cevap verdi. Bu cevap transfer girişimlerini doğrular nitelikte anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor