Trabzonspor'da hayal kırıklığı yaşanıyor

İşler beklenenin aksine ilerliyor

Trabzonspor'da hayal kırıklığı yaşanıyor
Trabzonspor yepyeni bir kadroyla yola çıkmış ve bu yapının oturması için zamana ihtiyacı olacağı mesajları, hem yönetim hem de teknik heyet tarafından tekrarlanmıştı. Ancak sıkıntılar ilk 4 haftada beklentilerin çok üzerine çıktı. Karadeniz temsilcisi, ligin ilk haftasında Onazi’nin 2 golüyle Kasımpaşa’yı mağlup ederken, ardından işler ters gitmeye başladı. Gaziantep önünde iyi mücadeleye rağmen son anlarda yenilen gol, Bordo-Mavililer’in ilk mağlubiyeti oldu. Daha sonra Osmanlıspor karşısındaki silik futbol beraberinde 2-0’lık sonucu getirirken, takım önceki gün Alanyaspor’a karşı dibe vurdu. Ligin yeni takımına karşı büyük sıkıntılar yaşayan Fırtına, anlık patlamaların dışında maçın kontrolünü tamamen rakibe bıraktı. 3-0 biten karşılaşma düşünüldüğünde tüm mevkilerde yaşanan sorunlar daha da dikkat çeker bir hâl aldı.

Forvetlerin hala golü yok!

Kötü sonuçlardaki en büyük etkenlerden biri de golcülerin durumu. Ne Jun Suk, ne N’doye, ne de Muhammet Demir hâlâ rakip fileleri havalandıramadı. Ancak bu isimlerin beklenen işleri yapamamasının sebebinin özellikle kanatlardan beklediği topları alamamasını olduğunu da söylemek mümkün.

Orta saha çok kopuk

Kalabalık orta beşli de birbirinden çok kopuk bir görüntü içinde. Her futbolcu zaman zaman anlık pozitif işlere imza atıyor ama bunların hiçbiri Ersun Yanal’ın topla hızlı çıkma, kanatları kullanıp pivot santrforu topla buluşturma felsefesine uymuyor. Osmanlı maçında çok kötü oynayan Yusuf’u kesip Bero’yu oynatan Yanal’ın hem genç oyuncudan hem de beklentinin yüksek olduğu Castillo’dan şu an için mutsuz olduğu belirtiliyor.

Onur da takıma uydu

Sorunların kaleden en uç bölgeye kadar gittiğini söylemek mümkün. Kaleci Onur Kıvrak özellikle Alanya’nın Sefa ile bulduğu frikik golünde konsantrasyonunu tamamen yitirmişti. Kaptanın son düdükle birlikte direğe yapışıp kaldığı görüntü de mutsuzluğun resmiydi. Savunma hakkında gündem tabii ki Mustafa Yumlu. Sağ bek Zeki’yi kesip Mustafa’ya 2 maçtır şans veren Ersun Yanal, en çok bu tercihi sebebiyle eleştirildi. Ayrıca banez’in de Güray’ın yerine oynarken çok fark yaratmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler