Trabzonspor'da hareketli saatler

İç transferde hareketlilik başladı

Trabzonspor'da hareketli saatler
Yeni sezonda büyük bir revizyon gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Kadroda düşünülmeyen isimler her an resmi olarak kulüpten ayrılabilir.

Bordo mavililerde ilk olarak Luis Cavanda ve  Douglas Franco Teixeira ile yolların ayrılması bekleniyor. Bordo mavililerin Cavanda’nın transferi için 1 milyon 600 bin Euro bonservis ücreti karşılığında La Liga ekiplerinden Espanyol ile anlaştığı öğrenildi. Douglas için Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile el sıkışan Karadeniz ekibinin, bu transferden kasasına 1 milyon 500 bin Euro koyacağı belirtildi.

AYKUT OSMANLISPOR’A

Trabzonspor’da savunma oyuncusu Aykut Demir’in ise, Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ile söz kestiği ve önümüzdeki hafta içerisinde kiralık olarak gerçekleşecek anlaşmanın resmiyet kazanacağı kaydedildi. İshak Doğan’ın da Karabükspor ile anlaşmaya yakın olduğu, yönetimin bu transferden de kasasına girdi sağlayacağı öğrenildi. Trabzonspor’da ayrıca Erkan Zengin’in kendisine kulüp baktığı, kadroda düşünülmeyen Özer Hurmacı ile Sefa Yılmaz’ın ise gitmemek için direttiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler